Thursday, 31 May 2012

tgk movie....

best giler tgk m.i.b 3. lawak giler. tapi, gelak takde perasaan disebabkan satu kejadian. btw, thanks you 'guys' for everything.

Saturday, 17 March 2012

tercipta untukmu.....

Menatap indahnya senyuman diwajahmu
Membuat ku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku

Banyak kata
Yang tak mampu kuungkapkan
Kepada dirimu

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakinimu
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu

Thursday, 15 March 2012

Sunday, 11 March 2012

why...


aku rasa pelik betul hari ni. aku call dia tak jawab. aku text dia tak reply. aku tak tahulah aq buat salah ke apa tapi kalau ya aku minta maaf.

Saturday, 18 February 2012

sedih dan tak sampai hati...


aq rasa bersalah plak ngan die. aq rasa aq ni bodoh betul. aq ni jahat btul ngan die. kalo ko baca aq minta maaf banyak2. aq harap ko bleh cari orang lagi baik dari aq.

Sunday, 5 February 2012

di ambang memenangi piala kriket....



penat giler training kat kinrara. tapi padangnya bapa besar giler. ad harapan nak menang sbp zon tengah. amin....

Friday, 27 January 2012

crying.....


I want to say that this is the first time I cried because of a girl. I feel so sad.